| |
| Auteur | Bericht |
Schrijver Geregistreerd op: 2008-01-04 Hoev-heid punten: 551 Woonplaats: Ukraine | Geplaatst: 05 Jan. 2008 23:03 Onderwerp: яким буде майбутне українскої мізики | |
| | мені цікаво чи є перспектива у української мови у сучасній українській музиці,чи наша естрада так і буде працювати з російською,англійською та іншими мовами? | |
| Terug naar boven | |
 |
Filosoof Geregistreerd op: 2007-08-06 Hoev-heid punten: 5335 Woonplaats: Ukraine | Geplaatst: 05 Jan. 2008 23:10 Onderwerp: яким буде майбутне українскої мізики | |
| Судячи з того що нині почали з'являтися молодіжні українські гурти такі як Скай, Друга ріка і інші, і вони стають популярними я вважаю що у української музики велике майбутьне.  | |
| Terug naar boven | |
 |
Meester Geregistreerd op: 2008-07-01 Hoev-heid punten: 2419 Woonplaats: Ukraine | Geplaatst: 21 Jul. 2008 11:04 Onderwerp: яким буде майбутне українскої мізики | |
| | Я теж так думаю.Зараз є багато перспективних молодих україномовних груп.Українська мова та музика-наймилозвучніша в усьому світі! | |
| Terug naar boven | |
 |
Meester Geregistreerd op: 2008-07-15 Hoev-heid punten: 3483 Woonplaats: Ukraine | Geplaatst: 21 Jul. 2008 12:48 Onderwerp: яким буде майбутне українскої мізики | |
| | скажу , що шоу-бизнес наразі в Україні обійшов російський тіки так! всі поважаючі себе російські поп зірки знімають кліпи саме в КИЄВІ! Щодо музики та гуртів скажу - справи кепські.Я дуже часто ходжу на концерти, чи то фести, де виступають маловідомі чи починаючі харківські групи, вони співають на різних мовах, окрім української, бо люди в Харкові, як і я сама думають російською, її легше сприймають та вітають.Приїзджав гурт з західної якоїсь області, вони співали на укр., проте глядачі холодно до них віднислися, а дехто навіть кричав їм образи та сміявся... Отакє життя....Отакє майбутнє... | |
| Terug naar boven | |
 |
Gezellig Geregistreerd op: 2008-07-22 Hoev-heid punten: 82 | Geplaatst: 24 Jul. 2008 06:30 Onderwerp: яким буде майбутне українскої мізики | |
| | Я чєсно тоже люблю рок, но мої друз"я - музиканти, міні казали, шо рока вже немає, ніхто його сщас не іграє, грусно, дуже грусно, но украінська музика пережива не наілучші врємєна... | |
| Terug naar boven | |
 |
Filosoof Geregistreerd op: 2008-03-02 Hoev-heid punten: 5692 Woonplaats: Ukraine | Geplaatst: 05 Jan. 2009 20:15 Onderwerp: яким буде майбутне українскої мізики | |
| | я теж вважаю що музика українською дуже перспективна, а ще хочу зауважити що таким виконавцям як Ірина Білик і Могилевська набагато краще виходить співати українською.. | |
| Terug naar boven | |
 |
Filosoof Geregistreerd op: 2007-08-06 Hoev-heid punten: 5335 Woonplaats: Ukraine | Geplaatst: 05 Jan. 2009 20:19 Onderwerp: яким буде майбутне українскої мізики | |
| | ага, точно пiдмiтила! | |
| Terug naar boven | |
 |
| Geplaatst: 14 Jan. 2009 10:37 Onderwerp: яким буде майбутне українскої мізики | |
| | звичайно українські гурти є і будуть... все ще попереду! | |
| Terug naar boven | |
 |
Meester Geregistreerd op: 2008-07-01 Hoev-heid punten: 2419 Woonplaats: Ukraine | Geplaatst: 25 Okt. 2009 15:55 Onderwerp: яким буде майбутне українскої мізики | |
|
Пройшов час і моя думка змінилась...
Мало яким групам вдається видертись на вершину,щоб про них говорили,а особливо без грошей чи крутого продюсера.Більшість моїх знайомих ледь не принципово не слухає українські гурти,обгрунтовуючи це тим,що в них нема нічого цікавого.Так,я з цим згодна.Мені теж більше подобається закордонна музика,мені приємніше дивитись їх змістовні кліпи,а інколи буває й таке,що я ловлю себе на думці про те,що в цій приміром англомовній пісні я вловлюю більше змісту ніж в україномовних...І це пригнічує мене,бо виходить так,що українську музику я слухаю лише з принципу-українець-слухай українське...Ось і все...Ось така ось перспективка. | |
| Terug naar boven | |
 |
| |