| | | | | Auteur | Bericht |
Filosoof Geregistreerd op: 2008-04-05 Hoev-heid punten: 7749 Woonplaats: Ukraine | Geplaatst: 15 Jun. 2008 11:26 Onderwerp: Суспільний устрій! | |
| про анархізм - ідея Роми, він хай пояснює
А я думаю, що проявлятися він буде у відсутності апарату держави як такого. не буде чиновників, влади, законодавчих органів, президентів... можна ж експеримент зробити? раптом ми, люди нового покоління, зможемо самі добре поводитися, без застосування владного примусу? | | | Terug naar boven | |  |
Wijs Geregistreerd op: 2008-01-02 Hoev-heid punten: 11533 Woonplaats: Ukraine | Geplaatst: 15 Jun. 2008 11:26 Onderwerp: Суспільний устрій! | |
| А може у пригнобленні без співпраці?
Боюся, що анархія приведе до того, що суспільний елемент у людині деградує, а вивільняться природні інстинкти, які вступатимуть у жорстке протистояння із нормами моралі...... | | | Terug naar boven | |  |
Wijs Geregistreerd op: 2008-01-02 Hoev-heid punten: 11533 Woonplaats: Ukraine | Geplaatst: 15 Jun. 2008 11:30 Onderwerp: Суспільний устрій! | |
| | Х„ХҐХ»ХўХҐЦЂХҐХ¬: |
А я думаю, що проявлятися він буде у відсутності апарату держави як такого. не буде чиновників, влади, законодавчих органів, президентів... можна ж експеримент зробити? раптом ми, люди нового покоління, зможемо самі добре поводитися, без застосування владного примусу?
|
ааааа, так нам в принципі і не потрібно буде держави, але зі збільшенням числа колоністів збільшиться потреба контролю... а люди все одно не зміняться, незалежно від того, на якій планеті житимуть.... | | | Terug naar boven | |  |
Filosoof Geregistreerd op: 2008-04-05 Hoev-heid punten: 7749 Woonplaats: Ukraine | Geplaatst: 15 Jun. 2008 11:32 Onderwerp: Суспільний устрій! | |
| якщо все буде добре, то природні інстинкти нікому не нашкодять.
А суспільний елемент це що? Страх покарання?
Він все одно не діє на тих, на кого повинен впливати.
До речі, ми ж на Марс беремо тільки кращих. обраних.  | | | Terug naar boven | |  |
Wijs Geregistreerd op: 2008-01-02 Hoev-heid punten: 11533 Woonplaats: Ukraine | Geplaatst: 15 Jun. 2008 11:37 Onderwerp: Суспільний устрій! | |
| | Х„ХҐХ»ХўХҐЦЂХҐХ¬: |
якщо все буде добре, то природні інстинкти нікому не нашкодять.
|
екологія, яку я якраз зараз повторюю, думає навпаки... | Х„ХҐХ»ХўХҐЦЂХҐХ¬: |
А суспільний елемент це що?
|
це всі ті досягнення, які дало нам суспільство... наприклад, ті ж норми моралі, совість, дружба....... | | | Terug naar boven | |  |
Filosoof Geregistreerd op: 2008-04-05 Hoev-heid punten: 7749 Woonplaats: Ukraine | Geplaatst: 15 Jun. 2008 11:40 Onderwerp: Суспільний устрій! | |
|
| Х„ХҐХ»ХўХҐЦЂХҐХ¬: |
це всі ті досягнення, які дало нам суспільство... наприклад, ті ж норми моралі, совість, дружба.......
|
ну якщо так, то в нас суспільний елемент точно збережеться, який би суспільний устрій ми не обрали  | | | Terug naar boven | |  |
Meester Geregistreerd op: 2008-06-08 Hoev-heid punten: 2597 Woonplaats: Ukraine | Geplaatst: 15 Jun. 2008 11:41 Onderwerp: Суспільний устрій! | |
| | А може там, на четвертій планеті ми всі станемо іншими, кращими, відважнішими, чесними | | | Terug naar boven | |  |
Wijs Geregistreerd op: 2008-01-02 Hoev-heid punten: 11533 Woonplaats: Ukraine | Geplaatst: 15 Jun. 2008 11:42 Onderwerp: Суспільний устрій! | |
| це я на майбутнє... коли приїдуть нові колонізатори  | | | Terug naar boven | |  |
Filosoof Geregistreerd op: 2008-04-05 Hoev-heid punten: 7749 Woonplaats: Ukraine | Geplaatst: 15 Jun. 2008 11:48 Onderwerp: Суспільний устрій! | |
| Майбутніх колонізаторів ми навіть близько на Марс не пустимо!
Ніби в Космосі планет мало?
| Х„ХҐХ»ХўХҐЦЂХҐХ¬: |
А може там, на четвертій планеті ми всі станемо іншими, кращими, відважнішими, чесними
|
Звичайно! В нас і так характери хороші, а якщо зникне негативний вплив середовища, то взагалі ідеальними станемо  | | | Terug naar boven | |  |
Meester Geregistreerd op: 2008-06-08 Hoev-heid punten: 2597 Woonplaats: Ukraine | Geplaatst: 15 Jun. 2008 11:50 Onderwerp: Суспільний устрій! | |
| Такими зелененькими  | | | Terug naar boven | |  | | | |