Forum | Chat | Agenda’s | Clubs | Kennismaking | Spelletjes | Fotoalbums | Schoonheidsverkiezingen Gebruikerslijst Radio
In referentie zetten Startpagina maken   
Mijn profiel
Dialoog
Activiteiten
Nuttig
Informatie
De diensten
Taal
Reclame
    new
RC-WERELD.com » Clubs » Forums van de clubs » НЕФОРМАЛЬНЕ ВОГНИЩЕ » Хто накі неформальні душі?
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren Ga naar pagina: Vorige    1, 2, 3, 4, 5  
Thema afdrukken
Auteur Bericht
вона
Filosoof
Filosoof

Hoev-heid punten: 5735

BerichtGeplaatst: 10 Mrt. 2009 16:53
   Onderwerp: Хто накі неформальні душі?
  Reageren met citaat    Het bericht afdrukken

Цытата:

Більшість таких людей мають глибоку творчу,дуже чуйну, раниму натуру, і намагаються заховати її за ланцюгами чи диким ревом вокаліста якогось гурту. я по собі помітила, що агресивна музика перебиває біль, як то кажуть спосіб перенесення болю.
А взагалі рок на 2 місці після класики, це дійсно красива музика, щоб її зіграти потрібен неабиякий талант та майстерність.

100% Рок музика - це глибина слів, емоційність і бунтарство музики. Вона, як жива істота має свою душу і характер навідміну від безликого техно чи пустоголової попси.
Цытата:

Сьогодні це модно, хтось вдів скейтери, пару браслетів на руки, слухає певну музику і вже вважає, що він неформал.... Але пройде пару років і він зрозуміє, що він просто піддався моді......

Ви не уявляєте як це дістає, коли людина нічого не знаючи косить під когось і називається неформалом поняття зеленого не маючи що то таке.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht Gastenboek De agenda van de gebruiker lezen Het fotoalbum van de gebruiker kijken
Дарушка
Filosoof
Filosoof

Hoev-heid punten: 9417

BerichtGeplaatst: 29 Mei 2009 15:57

А я неформалів поважаю! Вони-особистості без рамок!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht Gastenboek De club van de gebruiker ingaan De agenda van de gebruiker lezen Het fotoalbum van de gebruiker kijken
Sumarkay
Wijs
Wijs

Hoev-heid punten: 10919

BerichtGeplaatst: 09 Aug. 2009 20:41

Мій неформалітет(якщо можна так висловитись) почався саме з відповідної музики.А точніше з Арії.) Я перейняла ідеї висловленні у їх піснях. Це важко передати, але згодом я почала відчувати, що щось змінюється в мені, почала помічати відмінність між мною та іншими деякими людьми.Згодом мені почало подобатись бути не такою, як інші.
Перебуваю у такому стані вже три роки)
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht Gastenboek De agenda van de gebruiker lezen Het fotoalbum van de gebruiker kijken
Дарушка
Filosoof
Filosoof

Hoev-heid punten: 9417

BerichtGeplaatst: 12 Okt. 2009 12:01

Неформал-це не так відповідна зовнішність,як стан душі.НЕФОРМАЛЬНИЙ погляд на світ,неформальні рішення,поведінка...НЕФОРМАЛЬНА ДУША!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht Gastenboek De club van de gebruiker ingaan De agenda van de gebruiker lezen Het fotoalbum van de gebruiker kijken
Nieuw onderwerp plaatsen    Reageren Tijden zijn in GMT + 1
RC-WERELD.com » Clubs » Forums van de clubs » НЕФОРМАЛЬНЕ ВОГНИЩЕ » Хто накі неформальні душі?
Pagina 5 van 5 Ga naar pagina: Vorige    1, 2, 3, 4, 5