Forum | Chat | Agenda’s | Clubs | Kennismaking | Spelletjes | Fotoalbums | Schoonheidsverkiezingen Gebruikerslijst Radio
In referentie zetten Startpagina maken   
Mijn profiel
Dialoog
Activiteiten
Nuttig
Informatie
De diensten
Taal
Reclame
    new
RC-WERELD.com » Clubs » Forums van de clubs » Клуб української поезії » Розмовляти українською мовою – право, чи обов’язок?
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren Ga naar pagina: Vorige    1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10   Volgende
Thema afdrukken
Auteur Bericht
entree
Expert
Expert

Hoev-heid punten: 4365

BerichtGeplaatst: 30 Nov. 2009 15:09
   Onderwerp: Розмовляти українською мовою – право, чи обов’язок?
  Reageren met citaat    Het bericht afdrukken

а хіба хтось говорить про сором визнання свого походження?
я запитую про доцільність змін паспортного бланку в умовах політичної та економічної кризи...
свічечку за 140 мільйонів гривень ми минулого року вже засвітили... тепер будемо на собі тільник рвати, бо ми гордимося своїм походженням?
скільки ж це триватиме? вже яке сторічча поспіль нас годують байками про національні особливості, а врешті решт українці бідні й безталанні... може не варто босоніж бігти по стерні за мильною бульбашкою? може все ж таки для початку варто взутись?

Кожна нація має свою національну особливість і ця особливість ні в якому разі не є «мильною бульбашкою». Щоб засвітити свічку пам’яті шести мільйонам закатованих невинних українців, можна і потрібно було витратити 140 мільйонів гривень. Це наші гроші, які могли б бути просто вкрадені на будівлю палаців Ющенків-Януковичів. Я радий, що ці гроші пішли саме на Свічку Пам’яті. Щодо паспорта з національністю
«руський» - це право володаря цього паспорта: їхати чи не їхати в Росію.
Мене більше хвилює доля українців, яким держава Україна офіційно у паспорті пише, що він «ніхто». Через 10-15 років в Україні буде дуже багато емігрантів. Вони будуть мати свою культуру, свою мову і паспорт «громадянина України», якій дасть їм можливість взяти владу над «ніхто», бо «ніхто» не знає, що він українець, і що має хоч які-небудь права на цю землю, бо він вже зараз боїться витратити декілька грошей на те, щоб у паспорті назватися українцем, бо криза у нього в голові і в інших частинах тіла.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht Gastenboek De club van de gebruiker ingaan Het fotoalbum van de gebruiker kijken
Indeez
Inventaris
Inventaris

Hoev-heid punten: 50330

BerichtGeplaatst: 30 Nov. 2009 15:18

Цытата:

Щоб засвітити свічку пам’яті шести мільйонам закатованих невинних українців, можна і потрібно було витратити 140 мільйонів гривень.
а й справді, в нас ще мільйонів 40 у резерві є... можна одразу мільярд виділяти, відспіваємо усіх разом... лавра поруч, не треба далеко ходити... одразу можна буде й на зміні паспортів зекономити

Володимире, невже ви не відчуваєте себе українцем настільки, що вам необхідне письмове підтвердження? icon_rolleyes.gif
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht Gastenboek De agenda van de gebruiker lezen Het fotoalbum van de gebruiker kijken
entree
Expert
Expert

BerichtGeplaatst: 30 Nov. 2009 15:29

Indeez пісаў(ла) (30 ліс. 2009 16:18 ) :
а й справді, в нас ще мільйонів 40 у резерві є... можна одразу мільярд виділяти, відспіваємо усіх разом... лавра поруч, не треба далеко ходити... одразу можна буде й на зміні паспортів зекономити

Володимире, невже ви не відчуваєте себе українцем настільки, що вам необхідне письмове підтвердження? icon_rolleyes.gif

Твій сарказм я вважаю недоречним. Справа зовсім в іншому. Це прояв на підсвідомості. Так, мені не треба ні твоє підтвердження ні когось іншого, що я українець. Але багатьом манкуртам це треба для визначення – хто ж він насправді? Якщо хочеш – це прояв патріотизму. Я маю на увазі патріотизм народу, а не політиків.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht Gastenboek De club van de gebruiker ingaan Het fotoalbum van de gebruiker kijken
Indeez
Inventaris
Inventaris

BerichtGeplaatst: 30 Nov. 2009 15:37

а що для вас патріотизм?
чому він обов"язково повинен бути на межі вимирання? це що, національна особливість?
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht Gastenboek De agenda van de gebruiker lezen Het fotoalbum van de gebruiker kijken
entree
Expert
Expert

BerichtGeplaatst: 01 Dec. 2009 09:30

Indeez пісаў(ла) (30 ліс. 2009 16:37 ) :
а що для вас патріотизм?
чому він обов"язково повинен бути на межі вимирання? це що, національна особливість?

Ти зараз займаєшся словоблудством. Змішуєш пряження із даром Божим. Саме патріотизм народу подолає все, і вимирання теж. Вже багато українців це розуміють. Народ вже бачить де справжні патріоти, а де патріоти своїх кишень, як ці:

Патріоти

«Ех, нам би таких злодіїв та розбійників –
що колись, що тепер, але інші в нас –
і злодії, і розбійники – далеко не державники,
аж ніяк не державники!»
Євген Гуцало, «Буслаєвщина, або ж…»

Патріоти своєї кишені,
з прапорами – підкова і НУ,
не наїлись із серцем пряжені,
кожен з них про партнера збагнув:

злодій злодія принципи зрадив,
злодій злодію – честі іржа,
злодій злодія нищити радий,
злодій злодію – в спину ножа.

Вже не тішить приватна корова –
сорок шість мільйонів сосків –
вже не тішить й корову полова
крадіїв – патріотів – совків.

20.09.08

http://club.rc-svit.com/patroti-topic2833195
Terug naar boven
Indeez
Inventaris
Inventaris

BerichtGeplaatst: 01 Dec. 2009 15:26

дааа? то відколи для відчуття патріотизму знадобились юридичні підтвердження? з 1992 року по 2009 ми живемо без зазначення національності в паспорті і ще й досі українці... аж дивно, як це ми досі турками не стали...

випадково трапився вислів по темі
Цытата:
Здоровая нация так же не замечает своей национальности, как здоровый человек - позвоночника.

пропоную обговорити тему на форумі http://forum.rc-svit.com/povernennja-pjato-grafi-topic1812111
Terug naar boven
entree
Expert
Expert

BerichtGeplaatst: 02 Dec. 2009 13:48

Indeez пісаў(ла) (01 снеж. 2009 16:26 ) :
дааа? то відколи для відчуття патріотизму знадобились юридичні підтвердження? з 1992 року по 2009 ми живемо без зазначення національності в паспорті і ще й досі українці... аж дивно, як це ми досі турками не стали...

випадково трапився вислів по темі

пропоную обговорити тему на форумі http://forum.rc-svit.com/povernennja-pjato-grafi-topic1812111

Цитата:
Здоровая нация так же не замечает своей национальности, как здоровый человек - позвоночника.
Особливо, коли у нього хвора душа і серце.
Щодо 1992 – 2009 років. Саме тоді в Україні стали панувати масони у масці українця. Говорять про економіку України, дбають про економіку Ізраїлю і Росії.
Terug naar boven
Indeez
Inventaris
Inventaris

BerichtGeplaatst: 03 Dec. 2009 07:31

душа і серце хворі?
швидше вава на всю голову...
ви мені поясніть, чому світ клином зійшовся саме на національності?
невже сволота має національність? я вважала що це більше рис характеру стосується
Terug naar boven
entree
Expert
Expert

BerichtGeplaatst: 04 Dec. 2009 10:58

Indeez пісаў(ла) (03 снеж. 2009 08:31 ) :
душа і серце хворі?
швидше вава на всю голову...
ви мені поясніть, чому світ клином зійшовся саме на національності?
невже сволота має національність? я вважала що це більше рис характеру стосується

Так, сволота не має національності, як і всі злодії. Більш того, сволота, злодії, бандити і і майже всі правителі – вони космополіти, у них немає національності. А от народ має національність, і мій народ має національність – український. І це я, як українець, хочу щоб було відображено у моєму паспорті. На даному етапі розвитку нашої країни – це конче потрібно.
Terug naar boven
Indeez
Inventaris
Inventaris

BerichtGeplaatst: 15 Dec. 2009 15:22

країни? в країні живе багатонаціональний народ
що накажете робити з не українцями? вони ж можуть відмовитись розвивати країну вашого зразка...
потрібно прагнути до об"єднання народу, а не до возвеличення нації icon_confused.gif
Terug naar boven
Nieuw onderwerp plaatsen    Reageren Tijden zijn in GMT + 1
RC-WERELD.com » Clubs » Forums van de clubs » Клуб української поезії » Розмовляти українською мовою – право, чи обов’язок?
Pagina 8 van 10 Ga naar pagina: Vorige    1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10   Volgende