| |
| Auteur | Bericht |
| Geplaatst: 13 Jan. 2007 13:03 Onderwerp: muzikos atlykejai | |
| kokie jums patinka muzikos atlykeja? o gal patys dainuojate?
As asmeniskai tai nea  | |
| Terug naar boven | |
 |
Meester Geregistreerd op: 2007-02-03 Hoev-heid punten: 3137 Woonplaats: Lithuania | Geplaatst: 07 Jul. 2007 20:49 Onderwerp: muzikos atlykejai | |
|
as nedainuoju bet dainavau chore fleitoje ir panasiai
as megstu backstreet boys, ace of bace...
Laatst aangepast door gabriele9 op 07 Apr. 2008 20:55; in totaal 1 keer bewerkt | |
| Terug naar boven | |
 |
| Geplaatst: 19 Aug. 2007 13:36 Onderwerp: muzikos atlykejai | |
| Man patinka Bill Kaulitz is TOKIO HOTEL grupes  | |
| Terug naar boven | |
 |
Gezellig Geregistreerd op: 2007-10-11 Hoev-heid punten: 55 Woonplaats: Lithuania | Geplaatst: 12 Okt. 2007 14:46 Onderwerp: muzikos atlykejai | |
| Nee, jokių dainavimo būrelių nelankau.. nors, kai maža buvau, lankiau chorą, netgi aprangą tokią specialią turėjom:))
Dabar tik, šiaip, ką nors veikdama kartu parėkauju, vonioj ar plaudama indus padainuoju sau panosyje
Mėgstamiausiai muzikontai - HIM, Enya, Cranberries, Coldplay, John Jackson. Iš lietuviškų, SH, Jieva..  | |
| Terug naar boven | |
 |
Vastå klant Geregistreerd op: 2008-04-14 Hoev-heid punten: 286 Woonplaats: Lithuania | Geplaatst: 14 Mei 2008 15:51 Onderwerp: muzikos atlykejai | |
| as ir nea nedainuoju.
o man patinka britney spears,rihanna,50cent,avril lavigne, ir justin timberlake(jis sitoj nuotraukoj.  | |
| Terug naar boven | |
 |
Schrijver Geregistreerd op: 2008-05-11 Hoev-heid punten: 696 Woonplaats: Lithuania | Geplaatst: 25 Mei 2008 22:42 Onderwerp: muzikos atlykejai | |
| Oam..
O man tai nera seip labai isskirtiniu..
Pati dainuoju tik namie, labai megstu dainuot bei sokt.;D
Na, o seip atlikejai pas mane dominuoja labai ivairus,
bet pagrindiniai, kuriuos kas antras zino.;]
Seip lietuvisku anksciau nemegau, dbr labai klausau dblz (nerealios dainos), Alinos (ramuma), o is trankesniu tai tie pagrindiniai: Timberleikai, Madonnos, Rihannos, Fort Minnorai, Linkin Park, Flypsyde (missing you.mp3) | |
| Terug naar boven | |
 |
Beginner Geregistreerd op: 2009-01-14 Hoev-heid punten: 6 Woonplaats: Lithuania | |
| Terug naar boven | |
 |
| |